Premierul Viorica Dăncilă a venit în judeţul Hunedoara. Oficialităţile locale s-au pregătit să o întâmpine, aşa cum se cuvine, pe şefa Guvernului şi pe cei trei miniştrii care au însoţit-o. Pregătiri intense s-au făcut şi la Brad, oraş prin care prim-ministrul, alături de ceilalţi oficiali guvernamentali, au trecut în timpul vizitei oficiale efectuate în judeţ.

Liderul USR Brad, Raul Florin Matei, susţine, într-o postare publicată pe pagina sa de pe reţeaua de socializare că ar fi fost puse la cale excursii „gratuite” şi „inopinate” pentru elevi, cu prilejul vizitei la Hunedoara a premierului Viorica Dăncilă.

Nu mă voi opune și nu voi perturba vizita doamnei Viorica Dancilă în Brad. Este o vizită electorală într-o perioadă reglementată de campanie electorală. Fiecare competitor electoral trebuie să aibă dreptul și să i se asigure condiții normale și civilizate să își desfășoare propria campanie electorală. Fiind unul dintre competitorii electorali, eu nu voi participa la o anticampanie. Nici nu pot să mă dezbrac de haina politică și să mă îmbrac cu cea de cetățean. Însă condamn încercarea de implicare a elevilor în campania electorală politică a PSD-ului. Ieri, la cel puțin o școală din Brad (Mircea Sântimbreanu), erau programate pentru astăzi „excursii” gratuite, inopinate la Castelul Huniazilor din Hunedoara. Cum știrea a răsuflat în public și implicit mesajele de condamnare, excursia s-a anulat la fel de repede fără alte explicații suplimentare. Nu trebuie să mai spun că această excursie se lega exclusiv de vizita doamnei Viorica în Hunedoara”, a transmis, pe reţeaua de socializare, Raul Florin Matei.

În aceeaşi postare, liderul USR din Brad a mai arătat că nu poate să treacă cu vederea şi să nu condamne şi „spoielile în pripă” făcute cu ocazia acestei vizite şi în an electoral. „Putregaiul nu îl poți ascunde sub var sau plombe. Îi simți mirosul și foarte curând el va puroia din nou”, a mai scris pe Facebok, Raul Florin Matei.

Articolul precedentViorica Dăncilă a venit în judeţul Hunedoara. Tânăr amendat pentru că ar fi huiduit premierul
Articolul următorPremierul Viorica Dăncilă a greşit data când a semnat în cartea de oaspeţi de la Castelul Corvinilor