Scandal imens la un bar din municipiul Hunedoara. Doi bărbați, aflați în stare de ebrietate, s-au luat la harță cu angajații localului, după ce patronul a refuzat să le mai servească băuturi alcoolice. Supărați, cei doi au început să jignească personalul barului și să lovească cu picioarele în scaune, moment în care angajații localului au acționat butonul de panică. În „scenă” și-au făcut apariția doi agenți de pază. Bătaia s-a mutat din incinta locului pe terasa acestuia și a fost aplanată numai după intervenția forțelor de ordine.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au stabilit că, la data de 02.11.2019, ca urmare a scandalului provocat în incinta unui bar din municipiul Hunedoara de doi hunedoreni (în vârstă de 50 şi 54 de ani) aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice (patronul barului, din cauza faptului că cei doi se aflau în vădită stare de ebrietate, a refuzat să-i mai servească cu băuturi alcoolice, moment în care cei doi clienți au început să jignească personalul din bar și să lovească cu picioarele în scaune), angajații localului au acționat butonul de panică. La fața locului au intervenit, cu un autoturism din dotarea societăţii, doi agenți ai unei firme de pază . Cei doi agenţi de pază, au desfășurat, nejustificat, acțiuni violente pe terasa localului și în exteriorul acesteia, lovindu-i cu pumnii și picioarele în zona capului pe cei doi clienţi aflaţi în stare de ebrietate. Ulterior, cei doi agenţi de pază au inițiat, în zona localului o acțiune în forță, solicitând prezența la fața locului a unui hunedorean în vârstă de 37 de ani, pe care l-au sprijinit în acțiunea violentă faţă de unul dintre cei doi clienţi, căruia i-au aplicat mai multe lovituri, după care l-au abandonat în stradă. Conflictul a fost aplanat datorită intervenției la fața locului a unui număr mare de forțe de ordine (polițiști, jandarmi şi polițiști locali), care au restabilit ordinea şi au demarat cercetări”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților de cercetare penală desfășurate în dosarul penal aflat în instrumentare, poliţiştii hunedoreni dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de patru dintre cei implicaţi în scandal (unul dintre cei doi clienţi, cei doi agenţi de pază şi bărbatul de 37 de ani), bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă, tulburarea ordinii și liniștii publice, implicarea personalului societăților specializate de pază și protecție în desfășurarea de acțiuni de forță și loviri sau alte violențe. Cei patru urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentTinerii, în dialog cu autoritățile locale
Articolul următorSens giratoriu în cea mai periculoasă intersecție de pe DN 66