Baghete luminoase, ghirlande cu efect de ninsoare vor împodobi orașul Uricani. Autoritățile locale din Valea Jiului au intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Au mai rămas trei săptămâni din noiembrie, iar autoritățile locale fac pregătiri intense pentru a întâmpina așa cum se cuvine luna cadourilor.

La Uricani autoritățile locale au achiziționat tot felul de ornamente, care mai de care mai spectaculoase. Astfel, edilii promit că anul acesta, iluminatul ornamental va fi unul cu adevărat festiv. Doar până acum, din bugetul orașului Uricani s-a alocat suma de peste 95.000 de lei pentru iluminatul festiv. Pe străzile din localitate vor putea if zărite baghete luminoase, ghirlande cu efect de ninsoare, stele luminoase, dar și multe alte figurile specifice sărbătorilor de iarnă. Abia după finalul sezonului de iarnă, se va putea cunoaște suma exactă alocată de fiecare primărie din Valea Jiului pentru iluminatul festiv de Crăciun.

 

 

Articolul precedentDrumul alternativ spre Straja, realizat cu dificultate
Articolul următorClădiri iluminate în albastru de „Ziua Mondială a Diabetului”. Aproape 30.000 de hunedoreni suferă de această boală