Autoritățile locale de la Petroșani se pregătesc pentru deszăpezire. În acest sezon de iarnă nu vor fi probleme cu deszăpezirea în municipiul Petroșani. Consiliul Local a aprobat „Planul operativ de acţiune pe timpul iernii 2018-2019” în municipiul Petroşani. Documentul prevede o serie de măsuri pe care firma care se ocupă de deszăpezire trebuie să le îndeplinească.

Planul operativ de acțiune pe timpul iernii, prezintă toate datele referitoare la baza de deszăpezire, punctele de sprijin și de informare cu sectoarele pe care se acționează, utilaje, depozitul de materiale antiderapante, responsabilul bazei, personalul operativ și de informare.

Lucrările de întreținere curentă pe timp de iarnă vor fi executate de către SC Eolian Energy SRL Hațeg. Aprobarea planului operativ de acțiune pe timpul iernii, este în competența consiliului local pentru drumurile și străzile din administrarea sa. Firma va acționa pe străzile și trotuarele din municipiul Petroșani cu 13 utilaje de deszăpezire.

Pentru sezonul de ianră 2018-2019 sunt necesare 1750 de metri cubi de nisip, 1300 de metri cubi de sare și 10 tone de clorură de calciu.

 

 

Articolul precedentFOTO: Casa mortuară din Orăștie este una modernă
Articolul următorFOTO| Casă mortuară de lux la Orăștie. Recepția a fost făcută de „Ziua Morților”