Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atenționează că, în perioada 12 -15 februarie, se va desfășura un transport cu depășiri. Acesta va trece și prin județul Hunedoara.

Este vorba despre un vehicul ce transportă un rotor turbină care trebuie să ajungă la București, plecând din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II. În județul Hunedoara, transportul agabaritic va trece pe DN 68A -Săcămaș -DN 7 -DN 76-Șoimuș și Autostrada A1.

„Transportul cu depășiri se va desfășura pe traseul P.T.F. Nădlac II – A1 – Margina – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – DN 76 – Șoimuș  – A1 – Sibiu – DN 7 – Pitești – A1 – DN Centura București – București (DJ 401 Șoseaua Berceni nr. 104). Lățimea maximă a vehiculului este 3,70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, a informat, astăzi, CNAIR.

Articolul precedentAvertizare de la meteorologi: ninsori și viscol. Județul Hunedoara, sub cod galben
Articolul următorFiul celebrei Tatiana Stepa, jandarmul hunedorean Cătălin Filipou, a câștigat un premiu național muzical