ASTĂZI: Fără gaz în mai multe apartamente de pe o stradă din Deva

Locatarii de pe o stradă din municipiul Deva vor rămâne fără gaz, astăzi, 6 noiembrie, timp de aproximativ 10 ore. Alimentarea cu acest serviciu va fi sistată pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat începând cu ora 08:00 dimineaţa, pe Aleea Romanilor din municipiul Deva. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale se va reluat treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil în această seară, începând cu ora 18:00, potrivit celor de la Delgaz Grid.

Reprezentanţii companiei solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul precedentStrategia energetică afectează industria județului Hunedoara
Articolul următorLa Brad a început furnizarea agentului termic