Absolvenții de liceu din Deva, precum și din alte patru localități ale județului Hunedoara, interesați să se angajeze, au o șansă să își găsească un serviciu, astăzi, la Bursa locurilor de muncă.

Acțiunea se va desfășura, între orele 09:00 și 13:00, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara din municipiul Deva, precum și la sediile agențiilor locale din Hunedoara, Petroșani, Orăștie și Brad.

Bursa se va desfășura concomitent la nivelul întregii țări. La ea pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia “Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt”, spun reprezentanții AJOFM Hunedoara.

Pentru a încuraja participarea la bursă a angajatorilor, aceștia le reamintesc agenților economici că pot beneficia de subvenții, conform prevederilor legale, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile. De asemenea, ei precizează că și absolvenții, înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare, ca urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Articolul precedentCEH așteaptă 6000 de tone de cărbune din import
Articolul următorCampanie de colectare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) la Orăştie