Persoanele cu dizabilităţi au şansa să îşi găsească un serviciu în cadrul unei burse a locurilor de muncă dedicată lor. Acţiunea se desfăşoară, astăzi, între orele 10:00 şi 13:00, la Deva şi este organizată cu prilejul “Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități”, celebrată, în fiecare an, pe data de 3 decembrie.

Acțiunea va fi organizată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara, din Piața Unirii, nr. 2, din municipiul Deva.

Angajatorii pot beneficia de subvenţii, dacă oferă persoanelor cu dizabilităţi oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile. „Prin organizarea acestui eveniment venim în întâmpinarea cererilor angajatorilor – autorităţi şi instituţii publice, persoane juridice, publice sau private, care au cel puţin 50 de angajaţi – care au obligaţia de a angaja persoane cu handicap într-un procent de cel puţin 4 la sută din numărul total de angajaţi”, a declarat Nicolae Fara, directorul executiv al AJOFM Hunedoara.

Acțiunea este organizată în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara.

Articolul precedentPrimul weekend de schi din Straja a adus peste 1500 de turiști
Articolul următorConcert caritabil pentru copiii cu sindromul Down