ApaServ Valea Jiului caută doi membri pentru Consiliului de Administrație. Forul administrativ al ApaServ Valea Jiului a aprobat planul de selecţie pentru ocuparea a două posturi de membru, rămase vacante.

La începutul acestei săptămâni a fost aprobat „Planul de selecţie – componenta integrală pentru ocuparea a două posturi de membru în Consiliul de Administraţie al SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani, care include şi profilul Consiliului de Administraţie, profilul candidatului şi matricea Consiliului de Administraţie, formularele şi documentele necesare în procesul de selecţie, precum şi scrisoarea de aşteptări”.

Din CA al ApaServ Valea Jiului SA fac Minodora Maria Lung, contabilul șef al Minei Paroșeni, Rectorul Universității Petroșani, Radu Sorin – care este și președintele CA,  fostul director al CNH Petroșani, Lucian Daniel Surulescu, precum și Monica Tarcea, dar aceasta a fost desemnată doar cu titlu provizoriu în locul fostului director Costel Avram, cel care acum ocupă funcția de administrator public al județului Hunedoara.

 

 

Articolul precedent6,62 la sută dintre alegătorii hunedoreni au votat în prima zi a Referendumului. Procesul de vot, reluat astăzi
Articolul următorFOTO| Salvamontiștii hunedoreni, în competiția echipelor italiene de salvare montană