Scene de o violență rar întâlnită au avut loc joi, într-un apartament din Hunedoara. orbit de gelozie și, posivil pe fondul consumului unor substanțe halucinoge,e un tânăr și-a înjunghiat mortal iubita cu un cuțit de vânătoare. După care s-a autorănit și a fugit de la locul faptei. Polițiștii au fost alertați de vecinii care au auzit tot scandalul. Criminalul a fost prin iar ancheta scoate la iveală detalii cutremurătoare.

„La data de 23 iulie, în jurul orei 13:30, un tânăr din Hunedoara, în vârstă de 27 de ani, și-a înjunghiat mortal concubina, în vârstă de 22 de ani. Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a constituit un dosar penal, în care se fac cercetări pentru omor în varianta agravată, comis asupra unui membru al familiei. (…) Din primele cercetări, rezultă că fapta a fost comisă cu un cuțit de vânătoare, cu care autorul și-a înjunghiat victima, inițial, în zona toracică, după care, i-a mai aplicat, succesiv, încă trei lovituri de cuțit, în spate. Faptă care a cauzat decesul. Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cursul nopții de 23 spre 24 iulie, a luat măsura preventivă a reținerii față de suspect, urmând ca acesta să fie prezentat cu propunere de arestare la judecătorul de Drepturi și Libertăți, din cadrul Tribunalului Hunedoara, în măsura în care, starea de sănătate a suspectului va permite acest lucru. În caz contrar, se va întocmi referat cu propunere de arestare preventivă «în lipsă». Totodată, reținem faptul că prezenta faptă, a fost comisă în stare de recidivă de către presupusul autor. (…) Din primele cercetări, mobilul crimei îl constituie gelozia. Totodată, există date și indicii, în sensul în care, fapta a fost comisă pe fondul consumului de substanțe interzise. După comiterea faptei, autorul a încercat să-și curme viața, aplicându-și o lovitură de cuțit, în zona gâtului. Însă, acest aspect nu a condus la decesul autorului, care a fost prezentat, înainte de reținere, la medicii specialiști și care au opinat, în sensul că poate fi reținut, iar viața nu i-a fost pusă în pericol”, a declarat procurorul Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Autorul crimei a fost eliberat condiționat în iunie 2019, după ce și-a ispășit pedeapsa de un an și șase luni de închisoare, pentru trafic și consum de etnobotanice. Acesta mai are la activ încă o condamnare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Articolul precedentVioleta Alexandru: Vor creste pensiile – Când se anunță oficial procentul majorării
Articolul următorBilant coronavirus ROMÂNIA, 26 iulie. 1120 de cazuri noi în ultimele 24 de ore și 22 de decese