Alexandru Dobocan a aniversat un centenar de viață. Alexandru Dobocan este un veteran de război, iar după lupte pe front a ieșit învingător și acum a fost sărbătorit de autoritățile locale de la Petrila. Alături i-au fost rudele și membrii ai comunității. 

Alexandru Dobocan este o prezență remarcabilă, foarte activ la o vârstă înaintată, un patriot desăvârșit care nu pierde nicio ocazie de a adresa salutul ”Trăiască România!” Nu uită nici acum să pomenească eroii români care au luptat pe fronturile pentru eliberarea teritoriilor sacre. Este mândru de țara lui, de România și mulțumește de fiecare dată lui Dumnezeu pentru că ne-a păstrat-o pentru noi, românii. Este de un optimism debordant, iar din poveștile lui de viață reiese întotdeauna mândria de a fi român.
Alexandru Dobocan are o dragoste nemărginită pentru țară și neam. Această dragoste molipsitoare i-a fost și îi este la fel de este puternică, nealterată și transmisă cu aceeași fermitate și credință celor pe care îi întâlnește.

Articolul precedentFOTO| Drumul spre Poiana Pelegii din Retezat, blocat. Turiștii care vor să ajungă în parcul național, sfătuiți să aleagă alte trasee
Articolul următorInvitație la o întrecere cu telescaunul în Parâng