Un angajat al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, care era infectat cu noul coronavirus, a decedat. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, lucra în cadrul Serviciului Administrativ, fiind un angajat vechi al instituției.

Confirmat pozitiv cu COVID-19, acesta a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Deva. Starea sa de sănătate s-a agravat, iar, în final, organismul a cedat.

Colegii și cunoscuții săi sunt șocați de dispariția sa prematură, exprimându-și imensul regret în mesaje publicate pe rețeaua de socializare. „Colectivul Consiliului Județean Hunedoara deplânge dispariția prematură a unui coleg extraordinar și, totodată, vechi angajat al instituției, Teofil Onețiu. Conducerea și colegii sunt cu sufletul alături de familia îndoliată în aceste clipe extrem de grele și de triste pentru toți! Sincere condoleanțe. Odihnească-se în pace!”, este mesajul de condoleanțe transmis de către CJ Hunedoara.

În ultimele săptămâni, mai mulți angajați ai CJ Hunedoara au fost diagnosticați cu COVID-19. În urma apariției mai multor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaților, conducerea instituției anunța, la mijlocul lunii trecute, că s-a decis testarea salariaților care au solicitat acest lucru și că în incinta clădirii se fac acțiuni succesive de dezinfecție.

Sursa: Realitatea de Hunedoara