Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an şi de a avea speranțe mai bune de viitor. Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri.

La Petrila, o mână de oameni lansează o invitație la “Petrila faptelor bune”. Astfel, acest proiect caritabil a luat naștere din dorința de a ajuta persoanele aflate în dificultate pe perioada de iarnă.

“Știm că sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an şi de a ne pune speranțe în viitor. Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului este doar o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Astfel, acest proiect caritabil a luat naștere din dorința de a ajuta persoanele din orașul nostru aflate în dificultate pe perioada de iarnă”, spun organizatorii.

La prima ediție, sfioși și cu emoții, s-au strâns peste două tone de alimente, la cea de-a doua ediție, a fost  depășită cantitatea de patru tone de alimente. Cei care pot face donații sunt așteptați să de o mână de ajutor. Ultima zi de donații va fi duminică, 8 decembrie.

 

Articolul precedentDemonstrație de robotică la Petroșani
Articolul următorMotocicliştii din Hunedoara pun mână de la mână să ajute 55 de copii necăjiţi