Un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme a avut loc pe raza localității Bănița, pe drumul național 66, cel care face legătura între municipiile Petroșani și Deva. Nouă persoane au fost implicate în evenimentul rutier. Între acestea se află și doi copii în vârstă de 4 ani. 

Cele două fetițe, în vârstă de 4 ani, au suferit mai multe traumatisme la nivelul capului și abdomeniului. Tot în urma evenimentului rutier a fost rănită și o femeie, în vârstă de 31 de ani, gravidă în patru luni. Aceasta a suferit un traumatism cranian și contuzie la umărul stâng. Toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Patru dintre victime au refuzat transportul la spital.

In zona Bănița, pe DN 66 la km 146+100 m a avut loc un accident rutier cu trei autoturisme implicate. Cinci persoane au solicitat îngrijiri medicale, acestea fiind transportate la Spitalul de Urgență din Petroșani.

Potrivit IPJ Hunedoara, cauza probabilă a accidentului a fost pătrunderea pe contrasens a unuia dintre conducătorii auto, care a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme care circulau regulamentar. O bandă de circulație este afectată.

În două dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier se aflau două familii din județul Vâlcea, care se deplasau la mănăstirea Prislop.

Stire în curs de actualizare….

Articolul precedentNevoiașii din Petroșani, trăiesc la mila primăriei
Articolul următorMinistrul Tineretului şi Sportului, vizită în judeţul Hunedoara. Participă la finala Campionatului Naţional de Tir