O minoră a pus pe jar polițiștii din Petroșani. Fata, în vârstă de 15 ani, a reclamat faptul că a fost tâlhărită. De fapt, aceasta încerca să se împace cu fostul iubit.

Ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat de o minoră în vârstă de 16 ani cu privire la faptul că, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla în spatele clădirii cinematografului din Petroșani, a fost abordată de un bărbat pe care nu în cunoştea şi care, folosind forța, i-a smuls geaca (care o ținea pe brațul drept) și din buzunar  i-a sustras 50 de lei. Minora a declarat că bărbatul a încercat să o deposedeze și de telefonul mobil, însă nu a reușit, întrucât aceasta a opus rezistență.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar  în urma probatoriului administrat (dar şi din declaraţia ulterioară a „părţii vătămate”), poliţiştii au stabilit că minora nu a fost victimă a niciunei infracțiuni. Aceasta a recunoscut că a recurs la acest gest pentru a-l determina pe fostul prieten să se întoarcă din oraşul Petrila şi să se împace cu ea.  Prin urmare, poliţiştii vor efectua cercetări, în cauză, cu privire la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Articolul precedentSindicaliștii de la Complexul Energetic Hunedoara, în dialog cu noul ministru al Energiei
Articolul următorAsociația „Pro Infrastructură” îi cere noului ministru al Transporturilor să deschidă lotul 3 al A1 Lugoj- Deva