Judecați într-un dosar instrumentat de DNA, Adrian Negoe și Daniel Vișan au cerut instanței scoaterea de sub sechestru a bunurilor. Cererea a fost respinsă, astfel că este în continuare menținut sechestrul asigurător instituit încă din mai 2018.

Astfel conform Tribunalului Hunedoara, instanță care a judecat speța sechestrului asigurator, este menținut sechestrul instituit de D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia asupra imobilului lui Daniel Vișan, situat în localitatea Petros, a apartamentului din Petroșani deținut de Adrian Negoe și a terenului din dealul Maleii deținut tot de fostul secretar al Primăriei Petroșani, conform gazetadedimineata.ro

Adrian Negoe și Daniel Vișan au fost trimiși în judecată de DNA pentru infracțiuni în obținerea de fonduri europene. Este vorba de infracțiuni legate de depunerea de documente false pentru obținerea subvențiilor acordate de APIA. Faptele datează din perioada 2008-2009, însă judecata a început abia în 2018.

Dosarul a fost repus pe rolul instanței de judecată pentru a fi judecată prescripția faptelor. Pronunțarea a fost amânată pentru finele lunii octombrie.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentIarna bate la ușă: cum stă România cu rezerva de gaze naturale din depozitele naţionale. Anunțul premierului Ciucă
Articolul următorFuneraliile Reginei Angliei: ZIUA care rămâne în istorie