La imobilul situat pe strada 1 Decembrie, afectat de incendiu, s-au deplasat 5 echipaje cu maşini cu apă şi spumă şi autoscara de 42 de metri de la Detaşamentul de Pompieri Petroşani şi Garda Lupeni. Incendiul s-a manifestat în interiorul unei camere şi la mansarda construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp.

Cei 15 pompieri implicaţi în operaţiune au atacat arderea din mai multe puncte reuşind localizarea şi prevenirea propagării acesteia la locuinţele din apropiere.

La parterul imobilului îşi au sediul un dispecerat de taxi şi un cazino însă acestea nu au fost afectate de incendiu. Pentru siguranţă a fost deplasat la locul dezvoltării incendiului un echipaj de prim ajutor însă, din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia lui.

Incendiul, care a distrus etajul întâi şi acoperişul, cu o suprafaţă de 300 mp, a unui imobil din Petroşani, a fost generat de un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Acordaţi importanţă defecţiunilor apărute la reţeaua electrică din locuinţe. Acestea sunt responsabile pentru izbucnirea celor mai multe incendii.

Sursa ISU Hunedoara/Facebook

Articolul precedentMeteorologii avertizează. Risc „însemnat” de avalanșă în Bucegi și „foarte mare” în Făgăraș
Articolul următorCând intră în vigoare taxa Oxigen în Capitală și ce sume vor plăti șoferii cu mașini mai vechi