Alexandru Raul Todoran (foto), elev al Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie, a obținut medalia de aur la un concurs de informatică, ce a avut loc la Shumen, în Bulgaria. Elevul hunedorean s-a remarcat printre cei 91 de concurenți, din opt țări, participanți la această competiție.

Imagine

În urma participării la acest concurs, elevul din Orăștie mai adaugă în palmaresul său internațional încă o medalie de aur. „International Autumn Tournament in Informatics”, s-a desfășurat la Shumen-Bulgaria, și este una dintre cele cinci competiții internaționale de prestigiu la care România participă. Aflată la a XI-a ediție, competiția a reunit, în acest an, concurenți din Rusia, România, Bulgaria, Azerbaijan, Moldova, Uzbekistan, Serbia, Ukraina sau Kazakhstan. Elevul hunedorean a fost felicitat de conducerea unității de învățământ în care studiază.
În octombrie anul acesta, Alexandru Raul Todoran a participat, la București, la Concursul Internaţional de Informatică pentru seniori „Romanian Master of Informatics 2019”, unde a obţinut medalia de bronz. În luna august a acestui an, acelaşi elev din Orăştie a fost medaliat cu aur la „European Junior Olympiad in Informatics”, olimpiadă care s-a desfăşurat în Slovenia şi la care România a fost reprezentată de o echipă formată din patru elevi.

Articolul precedent„Ceai Dansant”, eveniment caritabil la Deva. Intrarea, pe bază de alimente ce vor fi donate unui azil de bătrâni
Articolul următorConsilier local nou la Hunedoara. Ioan Butuc, în locul lui Raul Florin Scurtu