Accident cumplit în Hunedoara! Doi oameni au murit și cel puțin alte 20 de persoane au fost grav rănite în urma impactului violent dintre un microbuz și o mașină. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Șoferul mașinii, în vârstă de doar 17 ani, a fost găsit fără suflare la fața locului. Un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, a murit la spital la scurt timp după accident.

„În urma producerii evenimentului, la ora 22.40, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.În urma coliziunii dintre cele 2 autovehicule, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat. Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare și asistență medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) și Orăștie (8 persoane). O persoană dintre cele transportate UPU Deva, pasager în autoturism, a decedat la spital. Echipajele de pompieri ale ISU Hunedoara au intervenit cu 2 autospeciale de intervenție, o autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, iar Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara a acționat cu 6 echipaje medicale. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 23.48”, a declarat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

 

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentVREMEA 24 OCTOMBRIE. TEMPERATURILE SCAD ÎN TOATĂ ȚARA
Articolul următorCIUCĂ ȘI-A LANSAT PROGRAMUL CU O DECLARAȚIE TRANȘANTĂ LA ADRESA LUI CIOLACU: ”AVEA UN SCENARIU CLAR CU AUR ȘI GEORGE SIMION. EU CU PSD NU MAI FAC GUVERNARE”