Un număr de 12 familii, din Băcia, se vor muta în locuințe noi după ce blocul ANL construit în localitate a fost inaugurat.

 

Ceremonia de înmânare a cheilor locuințelor sociale a avut loc în prezența oficialităților locale și județene, reprezentanți ai constructorului, precum și a numeroși locuitori ai comunei.

După luările de cuvânt și o slujbă religioasă de sfințire a blocului de locuințe, oficiată de preoții din satele comunei, Ioan Marius Popa și Daniel Petruse, a urmat momentul cel mai așteptat: înmânarea cheilor celor 12 apartamente către viitorii locatari, urmat de cel de tăiere a panglicii de dare în folosință a noului edificiu de locuințe.

Investiţia a fost realizată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), cu sprijinul Primăriei Băcia, care a asigurat, din bugetul propriu, utilităţile necesare, respectiv reţelele de apă, canalizare, energie electrică, reţea de gaz, căi de acces, alei pietonale, spaţii verzi. Beneficiarii sunt tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă.

Articolul precedentFOTO: Târg de produse tradiționale, la Petrila
Articolul următorLa noapte, se schimbă ora. Ora 04:00 devine ora 03:00