Operatorul care a câștigat licitația privind execuția contractului de delegare a serviciilor de salubrizare din zona de colectare 3 Centru a județului Hunedoara, SC Brai-Cătă SRL, și-a prezentat flota cu care va acționa în aria de responsabilitate.

La eveniment au participat reprezentanți ai ADI Deșeuri, ai municipalităților care vor fi deservite și a Consiliului județean Hunedoara. Din partea CJH, la acest eveniment a fost prezent administratorul public Costel Avram. 

”Am fost prezent la acest eveniment, alături de colegii de la ADI Deșeuri. Mă bucur să constat că flota auto pentru aceste servicii este formată din 22 autospeciale pentru colectarea deșeurilor și cred că, în zona 3 Centru, vom beneficia de servicii de management al colectării deșeurilor de cea mai bună calitate. Așa cum sper să avem parte în tot județul Hunedoara, începând de anul viitor, când punem efectiv în funcțiune SMID, unul dintre cele mai ambițioase proiecte derulate de Consiliul județean și UAT-urile din tot județul”, a declarat Costel Avram.

Urmează ca și celelalte contracte să fie semnate în cel mai scurt timp, astfel încât Serviciul Integrat de Gestionare a Deșeurilor să fie funcțional în proporție de 100%.

Articolul precedentProblema deșeurilor, dezbătută la Petroșani
Articolul următorElevii Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani, premiați la un concurs de educație