A doua generație de seniori a absolvit, astăzi, cursurile de limba engleză. De doi ani, municipalitatea de la Petroșani le oferă posibilitatea seniorilor de a învăța limba lui Shakespeare. În a doua serie numărul celor care au urmat aceste cursuri a fost mai mare decât prima dată.

Un angajat al Primăriei municipiului Petroșani le-a fost dascăl bunicilor care demonstrează că vârsta nu este un impediment pentru a acumula noi cunoștințe. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani le-a înmânat diplomele simbolice absolvenților.
Vârstnicii care au participat la cursuri au fost mai silitori decât elevii. Aceștia au fost dornici să acumuleze cât mai multe cunoștințe pentru a se putea descurca atunci când pleacă în străinătate la copii sau în vacanțe.

„A doua generație de bunici a finalizat, astăzi, cursurile de limba engleză. Am convingerea că aceste cursuri îi vor ajuta să se descurce la nivel conversațional. Pentru devotamentul, dar și ambiția de care au dat dovadă seniorii am ținut să le ofer câte o diplomă simbolică”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Autoritățile locale au în vedere organizarea și a unor alte cursuri, precum cel de inițiere în domeniul IT, astfel încât bunicii să se descurce și cu smartphone-urile sau cu calculatoarele.

 

 

Articolul precedentRecunoștință pentru singurul veteran de război
Articolul următorFOTO| Flori pentru doamnele şi domnişoarele de la volan, de la poliţiştii hunedoreni