Locuitorii Devei sunt invitați la un eveniment caritabil, desfășurat de elevii din cadrul Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” din municipiu. Prin această acțiune, intitulată „Zâmbete de Moș Nicolae”,se dorește să se aducă un pic de bucurie în sufletele micuților sărmani din oraș.

Elevii vor aduce dulciuri în ,,ghetuțe” și vor realiza ornamente, decorațiuni și suveniruri specifice sărbătorilor de iarnă. Doamnele și domnișoarele care vor participa la evenimentul caritabil vor putea beneficia de o ședință de coafură și machiaj, pentru a vedea ce li se potrivește mai bine de Crăciun sau pentru a se simți speciale, la petrecerea dintre ani. Toate acestea nu vor avea un prfix. Fiecare devean interesat de oferta pusă la dispoziție de elevii liceului, va putea dona, atât cât dorește, în scop caritabil. Din banii care se vor strânge în urma acestui eveniment, se vor realiza pachete-cadou pentru copii proveniți din familii nevoiașe din Deva.

Un stand al elevilor de la Liceului Tehnologic ,,Grigore Mosil” va fi amplasat în Piața Unirii din Deva, în data de 6 decembrie 2018, între orele 11:00-13:00. Devenii care doresc să fie alături de organizatori și să îl ajute pe Moș Nicolae să împartă zâmbete și să aducă puțină bucurie în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea generoasă, sunt așteptați să participe la acest eveniment.

Proiectul caritabil ,,Zâmbete de Moș Nicolae” este organizat de Liceul Tehnologic ,,Grigore Mosil” cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva.

Articolul precedentDouă eleve din Deva, premiate la Concursul Național de Pictură „Alexandru Ciucurencu”
Articolul următorDotări de aproape 20.000 de lei pentru Salvamont Straja din bugetul Primăriei Lupeni