Un cetățean al municipiului Vulcan a cerut demisia primarului localității. Dan Marinescu, membru PNL, este cel care a solicitat în plenul ședinței de consiliu din municipiul Vulcan demisia primarului Gheorghe Ile. Acesta îi reproșează lui Ile de faptul că în acest ultim mandat a administrat dezastruos administrația locală.

” Pentru modul dezastruos în care a administrat municipiul Vulcan în acest ultim mandat și pentru faptul că s-au descoperit proiecte nefuncționale și recepționate de primăria municipiului Vulcan, precum iluminatul verde de pe b-dul Mihai Viteazu cât și canalizarea din Colonia de Jos care inițial fusese recepționată de primărie deși era nefuncțională, dar refuzată de Apa Serv să fie preluată la aceea vreme de la primăria municipiului Vulcan cât și pentru faptul că nu se gândește la siguranța cetățeanului i-am cerut public demisia! Aici nu mă refer doar la faptul că a lasat luni de zile cartiere în beznă dar și la faptul că pune in pericol copiii prin lucrări neconforme. În această vară un copil a fost electrocutat la unul din stâlpii de iluminat dintre strada Traian și cartierul Micro 3B deoarece stâlpii de iluminat nu erau conformi și nu aveau pământare”, a declarat Dan Marinescu.

Gheorghe Ile, primarul din Vulcan, vulcanic de felul său a reacționat la solicitarea cetățeanului Dan Marinescu.

“Cine sunteți dumneavoastră? Dumneavoastră sunteți un lătrău. Instalația la canalizare funcționează. Ești un lătrău. Nu sunt branșate toate locuințele. TU bahar nu ai de nimic (…)”, a replicat Gheorghe Ile, primarul din Vulcan.

De precizat este faptul că Dan Marinescu a fost contracandidatul lui Gheorghe Ile la alegerile din anul 2016. Dan Marinescu a candidat ca independent și s-a clasat pe locul al doilea.

 

 

Articolul precedentFOTO: Slujbă religioasă cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență a schitului din Straja
Articolul următorMiruna Mălăuță reprezintă județul Hunedoara la campionatul mondial de karate