Elevii din municipiul Vulcan și-au dat întâlnire pe Bulevardul Mihai Viteazul din localitate. Aici a sunat clopoțelul care a anunțat începutul de an școlar.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, a ținut să le transmită un mesaj elevilor, părinților, dar și dascălilor.

“Rolul cel mai important al administrației publice locale în activitatea de învățământ din municipiul Vulcan a fost și este acela de a asigura cele mai bune condiții pentru toți copiii, elevii și cadrele didactice prezente în actul educativ și pedagogic.Pentru acest lucru administrația publică locală a făcut eforturi foarte mari, de care fiecare cetățean al Vulcanului trebuie să țină cont. Iar elevii trebuie educați să respecte aceste eforturi”,  a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Autoritățile locale din Vulcan au investit sume considerabile în unitățile de învățământ. Edilii știu că educația este fundamentală într-o societate.

“Am investit în învățământ pentru că suntem pe deplin conștienți că educația este principalul reper pe care se structurează calitatea unei societăți. De aceea, consider că noi ne-am făcut datoria pe deplin.

Aproape 52 de milioane de lei au investit edilii din Vulcan în proiectele care au vizat modernizarea infrastructurii școlare.

 

 

Articolul precedentUn hunedorean, infectat cu West Nile. O altă persoană din județ este suspectată că ar fi contractat virusul
Articolul următorDupă confirmarea primului caz de îmbolnăvire cu West Nile în județ, autoritățile din Deva stropesc iar împotriva țânțarilor