Autoritățile locale de la Vulcan caută o societate care să presteze serviciile de deszăpezire în sezonul de iarnă care se apropie. Peste 677.000 de lei este valoarea contractului scos la licitație de edilii din Vulcan pentru “Servicii de deszăpezire și combatere a poleiului în Municipiul Vulcan”.

“În vederea asigurării circulației rutiere pe drumurile aflate în administrarea Municipiului Vulcan, în condiții de siguranță în timpul iernii, sunt necesare a fi executate o serie de servicii specifice care să conducă la prevenirea și combaterea lunecușului și a înzăpezirii acestora. Se dorește asigurarea condiţiilor de circulaţie pe timpul iernii pe raza teritoriala a municipiului Vulcan- combaterea înzăpezirii; combaterea lunecuşului (poleiului); deszăpezire; îndepărtarea zăpezii; prevenirea înzăpezirii; prevenirea producerii poleiului”, arată documentația.

Materialul antiderapant va fi pus la dispoziție de autoritatea contractantă. Până anul trecut, deszăpezirea în municipiul Vulcan se realiza de societatea de salubrizare, însă după intrarea în faliment acest lucru este imposibil.