VIDEO| Noile autobuze închiriate de la Timișoara au ajuns, aseară, la Deva. Transportul public, reluat în oraș de astăzi dimineață

Cele șapte autobuze, închiriate de municipalitatea deveană de la societatea de transport a Primăriei Timișoara, au ajuns, aseară, la Deva.

Primaria Deva Transport

Autobuzele de la Timișoara au ajuns la Deva!De mâine, joi, 6 septembrie, începând cu ora 05:30, devenii vor avea din nou transport public local, pe traseele obișnuite, la tariful obișnuit (1,95 lei biletul) – dar, de această dată, la o calitate net superioară, în condiții de oraș european!Să fie într-un ceas bun!

Publicată de Primăria Municipiului Deva pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Transportul public în comun, sistat total timp de cinci zile, a fost reluat, începând din această dimineață, pe traseele obișnuite din oraș.

Devenii vor avea din nou transport public local, pe traseele obișnuite, la tariful obișnuit (1,95 lei biletul) – dar, de această dată, la o calitate net superioară, în condiții de oraș european”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, la scurt timp după ce noile autobuze au fost aduse în municipiu.

Articolul precedentApa din școlile din Valea Jiului este testată
Articolul următorEchipa de rugby a Universității Petroșani, la un pas de câștigarea titlului