Sorin Vasilescu, vicepreședintele CJ Hunedoara, solicită demisia lui Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și a Nataliei Intotero. Sorin Vasilescu a făcut o postare pe contul sau de socializare și cere demisia celor doi ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de PSD în județul Hunedoara la alegerile prezidențiale.

„Am ascultat, Am analizat. Am așteptat.
Am avut încredere. Am dat dovadă de răbdare. Am respectat echipa.
Am spus tot ce nu a fost corect. Am rămas în echipă. Am sprijinit până la capăt. 
Aici e capătul, dar nu pentru mine. 
 
ȘI DE ACEEA, DOMNULE LAURENȚIU NISTOR, DOAMNĂ NATALIA INTOTERO, CRED CĂ ESTE MOMENTUL SĂ VĂ DAȚI DEMISIILE DIN FRUNTEA PSD HUNEDOARA. 
 
Solicitarea mea este fundamentată pe rezultatele activității dumneavoastră. Și enumăr câteva:
– V-ați îndepărtat de comunități și de membrii de partid. Nu ați înțeles că dictatura nu este soluția și nu ați înțeles nici ce așteptau hunedorenii de la voi.
– Ați promovat oameni pe criterii clientelare (unii chiar preluati de la PNL) fără să aibă abilitățile necesare (profesionale și morale). Nu ați fost atenți nici măcar la promovările la nivel național. Măcar aici trebuia să trimiteți oameni cu experiență necesară pe posturile negociate. Și atunci cum să fim respectați la nivel județean și/sau national?
– Am girat ca organizație de partid un ministru, pe cel al Românilor de Pretutindeni, care ne dădea asigurări că românii din Diaspora nu vor veni la mitingul din 10 August (și așa a și fost, nu?). Ne spunea că românii nu vin pentru că cei plecați nu sunt nemulțumiți de noi.  Mă întreb acum  a stat ministrul nostru să le asculte păsurile? Iată că Românii de Pretutindeni ne-au arătat încântarea și mulțumirea. 
– Și deloc de neglijat, PSD Hunedoara a eșuat în programul de guvernare la nivel de județ. Iar acest lucru s-a întâmplat tocmai pentru că dumneavoastră ați cultivat trădarea, incoerența administrativă și deprofesionalizarea instituțională. Iar cetățenii din Hunedoara ne-au taxat. 
Rezultatul acestor alegeri reprezintă un tablou complet al activității Organizației Județene a PSD Hunedoara din punct de vedere politic. Iar din punct de vedere administrativ lucrurile nu sunt deloc optimiste, iar aceste rezultate vor fi resimțite în timp. 
De aceea, e momentul să plecați până când nu distrugeți partidul definitiv”, a scris pe pagina sa de socializare Sorin Vasilescu.
Sorin Vasilescu a ocupat și funcția de prefect al județului Hunedoara bin perioada 2012-2016. Din anul 2016 este vicepreședinte al CJ Hunedoara. Sunt cunoscute tensiunile dintre Sorin Vasilescu și Laurențiu Nistor. 
 

 

Articolul precedent„Micia Rediviva”, simpozion științific național la muzeul din Deva
Articolul următorTrafic restricționat pe E79, spre Defileul Jiului