Aproximativ 30 de vârstnici din Valea Jiului au participat la o întâlnire cu polițiștii hunedoreni, în cadrul căreia le-au fost prezentate mai multe recomandări preventive. Pensionarii prezenți au primit informații despre cum să se ferească de infractori.

Acțiunea de prevenire a fost destinată exclusiv persoanelor mai în vârstă și s-a desfășurat la sediile Primăriilor Aninoasa și Uricani. „Polițiștii le-au vorbit vârstnicilor despre modurile de operare ale infractorilor în cazul comiterii înșelăciunilor prin metoda ”accidentul”, a furturilor din locuințe prin „împrietenire” sau prin declinarea de false calități și a tâlhăriilor stradale. De asemenea, au fost prezentate cazuri recente săvârșite în județul Hunedoara, cu accent pe metodele de prevenire ale acestor fapte penale”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

La final, participanții la cele două activităţi au primit pliante informative pentru ședințele asociațiilor de proprietari și afișe ce urmează să fie postate la intrarea în scările de bloc.

Articolul precedentÎn atenția fermierilor din Deva, ai căror culturi au fost compromise de seceta din vară
Articolul următorSpărgători de case, prinși în urma unor acțiuni simultane, desfășurate în Timiș și Hunedoara