S-a dat alarma, astăzi, în zona Tribunalului Hunedoara din Deva din cauza a două valize „suspecte”, abandonate în spatele clădirii. Jandarmi şi pirotehnişti au intervenit la faţa locului pentru a verifica ce conţin genţile şi dacă nu prezintă vreun pericol.

Întâmplarea a prins accente comice după ce proprietarii genţilor buclucaşe şi-au făcut apariţia în zonă. Este vorba despre un cuplu de tineri, care a venit la Deva din Satu Mare. Ei au povestit că au mers la o biserică din apropiere pentru a se ruga să îşi găsească un loc de muncă, lăsând valizele pline cu haine, dar şi alte obiecte personale, rezemate de zidul clădirii Tribunalului Hunedoara. În absenţa acestora, jandarmi şi pirotehnişti au împânzit locul, percheziţionându-le bagajele. „Au crezut că sunt bombe şi nu era nimic”, a spus cei doi tineri nevoiţi să îşi strângă lucrurile împrăştiate prin iarbă.

În zonă au ajuns, apoi, poliţiştii locali care i-au îndrumat pe cei doi tineri să ajungă la gară pentru a lua un tren şi a merge spre localitatea de destinaţie.

Sursa foto: adevarul.ro
Articolul precedentLiceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăştie, la un secol de existenţă
Articolul următorAutostrada Orăştie -Sibiu se închide pentru 24 de ore