Începând de astăzi, 17.03.2019, Uniunea Salvați România are filială și la Petrila. Este cea de-a patra filială USR înființată în Valea Jiului. În cadrul Adunării Generale a Biroului Județean Hunedoara, care a avut loc la sediul USR Petroșani, s-a aprobat înființarea celei de-a unsprezecea filiale din județul Hunedoara.

La înființare au participat Cristina Prună, deputat USR, președinta filialei județene Pollyanna
Hangan, precum și membrii filialelor din Petroșani, Vulcan și Lupeni. Cei șapte membri fondatori ai USR Petrila l-au ales ca președinte pe Iulian Niculescu, iar ca vicepreședinte pe Adrian Oprițescu. Această filială este un nou semn că USR devine o alternativă la partidele care guvernează Valea Jiului de zeci de ani.

Membrii noii filiale sunt oameni noi în politică și au hotărât să nu mai stea deoparte și
să se implice activ în viața comunității locale.

”E evidentă necesitatea unei schimbări la nivel local, în Petrila. Împreună cu colegii mei intenționăm să participăm la ședințele Consiliului Local și să aducem în atenția primarului adevăratele probleme ale petrilenilor și să ajutăm la rezolvarea lor. În 2020 vrem ca Petrila să beneficieze cu adevărat de investiții locale și de fonduri europene pentru a dezvolta orașul și pentru ca tinerii să nu mai plece”, a declarat președintele USR Petrila, Iulian Niculescu.

”Este a patra filială pe care o deschidem în Valea Jiului. USR crește în fiecare zi, iar acest lucru este un semn că, la alegerile europarlamentare, vom demonstra că suntem o forță. Vom continua să facem politică la firul ierbii și ne vom asigura că vocea oamenilor va fi auzită de către cei cu putere de decizie din Consiliul local și din Parlament”, a declarat Cristina Prună, deputat în Parlamentul României.

Articolul precedentBătaie de joc la adresa cetății medievale din Orăștie. Bărbat surprins în timp ce vroia să își facă nevoile
Articolul următorZeci de sportivi au pedalat pe zăpadă