Urmărire „ca în filme”, azi noapte, de la Simeria la Deva. Polițiștii hunedoreni au încercat să oprească o autoutilitară în care se aflau mai mulți tineri. Cum șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar, oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

Autoutilitara a fost observată, aseară, în jurul orei 23:00, în timp ce circula pe strada 1 Decembrie din orașul Simeria. Polițiștii spun că i-au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta și-a văzut de drum. Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, echipajul de poliție a pornit în urmărirea, blocând autoutilitara în parcarea unui centru comercial. „Autoutilitara a fost urmărită până în municipiul Deva, unde, cu sprijinul unui echipaj rutier al Poliției Municipiului Deva, poliţiştii au reușit blocarea autoutilitarei în parcarea unui supermarket. La volanul maşinii a fost identificat un tânăr de 18 ani, care a declarat că nu deține permis de conducere. În interiorul autoutilitarei se mai aflau alți patru tineri: doi băieţi şi două fete, în vârstă de 15 şi 16 ani)”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, poliţiştii au stabilit că tânărul aflat la volan a sustras autoutilitara în jurul orei 20.00, din curtea unei societăţi comerciale din Deva.

Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Deva, pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și furt.

Articolul precedentAvocatul Poporului acordă, din nou, audiențe în județul Hunedoara
Articolul următorAccident spectaculos la Hunedoara. Un bolid cu volanul pe dreapta „a zburat” în gardul unui supermarket