Angajata unui motel a rămas fără poşeta în care avea suma de 3.000 de lei şi 700 de euro, după ce un individ a pătruns în incinta unităţii de cazare în care aceasta lucrează şi, profitând de un moment de neatenţie, a furat geanta cu toţi banii din ea.

S-a întâmplat în toiul nopţii, poliţiştii din Deva reuşind să îl prindă pe suspect. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, care a fost reţinut.

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către angajata unui motel cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03.09.2018, persoane necunoscute au pătruns în recepția motelului (profitând de faptul că ușa de acces era neasigurată) și i-au sustras o poșetă în care avea 3.000 de lei și 700 de euro, precum și mai multe acte personale. Poliţiştii deveni, în urma cercetărilor efectuate în cauză, au reuşit să identifice un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Sântămăria-Orlea, față de care au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 UPDATE: Tânărul a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Aproximativ jumătate din suma sustrasă a fost recuperată de poliţişti.

Articolul precedentSerbările Naţionale de la Ţebea| „Crăişorul Munţilor”, comemorat, duminică, pentru a 146-a oară
Articolul următorDin Petrila, pe Mont Blanc