Universitatea din Petroșani, implicată în acțiuni caritabile. Colectivul de cadre didactice a Universității din Petroșani se implică în acțiuni caritabile. La fel ca în fiecare an, reprezentanții instituției de învățământ superior din Valea Jiului vin în sprijinul vârstnicilor aflați în nevoie. De altfel, tot în această perioadă, la universitate sunt așteptați și grupuri de colindători.

“Pe lângă tradiționalele grupuri de colindători care ne vor veni de la casele de copii, vom căuta fie individual, fie în colectivități să încercăm să alinăm sufletele celor în vârstă care dorim să simtă aceste sărbători. Căutăm să vedem în rândul studenților noștri că au un zâmbet, să vedem dacă putem să facem mai mult și pentru ei, care din anumite motive nu au fost atât de norocoși în viață”,  a spus prof. Univ. dr. Ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, cadrele didactice ale Universității din Petroșani sunt angrenate în activități caritabile. La fel fac și studenții care sunt organizați în ligi sau asociații.

Articolul precedentFOTO| S-a deschis „Târgul de cadouri pentru Crăciun”, la Parcul de Afaceri din Simeria
Articolul următorSute de fotografii, expuse în tunelul „Hăl Mare” de pe traseul mocăniţei care făcea legătura între Hunedoara şi Ghelari