Un tânăr care a dispărut din centrul de plasament din Orăștie, căutat de polițiști

Polițiștii hunedoreni caută un minor în vârstă de 16 ani, instituționalizat în Centrul de Plasament din Orăștie. Tânărul a plecat voluntar din centru, în urmă cu două zile, și nu a mai revenit.

„Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o angajată a Centrului de Plasament Orăștie despre faptul că, în data de 28 septembrie, în jurul orei 18:00, minorul Alexandru Sebastian Moldovan (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centru şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare pe raza municipiului (în special în zona staţiilor de carburanţi, a stațiilor mijloacelor de transport în comun sau în zonele adiacente acestora), activităţi care continuă şi care au fost extinse prin măsura urmării naţionale. Minorul nu se află la prima plecare voluntară din centrul de plasament: acesta a părăsit unitatea în mai multe rânduri, atât în anul 2018 cât și în anul 2019, de fiecare dată acesta fiind identificat pe raza municipiului Hunedoara”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

La data plecării din centru, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip „blue-jeans” de culoare neagră și vestă de culoare neagră. Semnalmentele minorului sunt următoarele: înălțime: 1,58 cm, talie potrivită, părul brunet.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării minorului sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentDescoperire șocantă. Cadavru în stare avansată de putrefacție găsit de un hunedorean
Articolul următorBătrână agresată și jefuită de cinci tâlhari. Indivizii au mai dat o lovitură, în aceeași noapte