Camerele de supraveghere din municipiul Vulcan au ajutat polițiștii în identificarea unui agresor. Este vorba de un tânăr care la finele săptămânii trecute a agresat o minoră. Chiar în zona centrală a localității, în scara unui bloc.

Agresiunea a avut loc vineri, în jurul orei 16.00. Un apel la 112 anunța că o minoră a fost acostată de un individ, în scara blocului M1. Față în față cu Primăria Vulcan, însă în spatele blocului, Bărbatul a început să tragă de minoră și să o pipăie. Când fata a început să țipe, individul a fugit.

Copila a putut însă să dea informații utile polițiștilor, de la semnalmentele agresorului, la hainele pe care le purta.

Polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reușind să-l vadă pe bărbat cum, un individ, lângă intersecția cu CAP-ul, o urmărește pe fată.

Luni după-amiază, în zona Pieței, polițiștii locali au văzut un individ care le părea cunoscut. Purta aceleași haine cu cel care urmărise minora. Polițiștii locali s-au dus după el și l-au legitimat. Inițial, bărbatul de 33 de ani a negat acuzațiile. Însă a recunoscut totul la secția de poliție, după ce polițiștii locali l-au predat colegilor de la Poliția Națională.

Administrația locală din Vulcan vrea ca anul acesta să crească numărul camerelor de supraveghere de pe domeniul public. Totul pentru a crește siguranța locuitorilor, mai ales că în ultima perioadă s-au înmulțit infracțiunile.

Sursa: Realitatea de Hunedoara