Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști că „zbura” cu mașina pe șosea. În plus, conform oamenilor legii, acesta consumase și alcool înainte de a se urca la volan.

Șoferul vitezoman a fost depistat pe Drumul Național (DN) 66, în localitatea hunedoreană Ohaba de sub Piatră. Oamenii legii spun că acesta circula cu o viteză de 112 km/h.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg au filmat și înregistrat, cu aparatul radar montat pe autospeciala de poliție, un autoturism ce se deplasa pe DN 66, în localitatea Ohaba de sub Piatră, spre localitatea Petroșani, cu viteza de 112 km/h, limita legală fiind pentru acel segment de drum fiind de 50 km/h. Autoturismul a fost oprit în localitatea Băiești (…) Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliției al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentAtenție, șoferi! Campanie de curățenie pe strada Mihai Eminescu din Deva
Articolul următorITM a deschis o anchetă în cazul tragediei de pe şantierul autostrăzii A1 Lugoj-Deva