Una din victimele accidentului rutier de la Bănița ar fi nepotul lui Marian Oprișan, președinele Consiliului Județean Vrancea. Se solicită un elicopter care să îl preia pe acesta de la Spitalul de Urgență din Petroșani și să îl transporte la o altă unitate medicală din țară. Starea vremii nu permite însă transferul victimei cu elicopterul. 

„În data de 12.12.2018, în jurul orei 07:15, un bărbat în vârstă  de 50 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară furgon pe D.N. 66, în localitatea Bănița, pe sensul Hațeg – Petroșani, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condițiile unui carosabil umed, a derapat, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Lupeni”, arată reprezentanții IPJ Hunedoara.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care circula regulamentar și a două pasagere (în vârstă de 53 şi de 69 de ani), din autoturismul condus de acesta.

 

 

Articolul precedentDrumul spre Sarmisegetusa Regia, acoperit de un strat consistent de zăpadă
Articolul următorPetru Mărginean nu se lasă de politică. În ce partid va activa?