Un hunedorean, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut de polițiștii din județul Arad, după ce a atacat o femeie de 86 de ani. Fapta s-a consumat chiar în zona unui bulevard din centrul Aradului. Se pare că, bărbatul fusese recent eliberat din penitenciar.

Atacul a avut loc luni seară, pe o stradă din centrului Aradului, în timp ce femeia se îndrepta spre casă. Femeia, care purta mai multe lanțuri și inele din aur, ar fi fost trântită la pământ, agresorul punându-i mâna la gură. Scena ar fi fost observată de câțiva trecători, printre care se afla și un polițist local. Oamenii au crezut că individul a vrut să o violeze pe bătrână, însă, s-ar părea că, de fapt, acesta urmărea doar să îi fure bijuteriile din aur pe care femeia le avea asupra sa.

Hunedoreanul a fost reținut urmând să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și:

Arad: Bărbatul care a atacat o octogenară chiar în centrul Aradului, reținut pentru tentativă de tâlhărie. Poliția Locală susține că bărbatul ar fi vrut să o violeze pe femeia de 86 de ani

Articolul precedentPuiul de zimbru născut, în urmă cu doi ani, la „Zoo” Hunedoara, eliberat în sălbăticie. Romarta a ajuns la Armeniș
Articolul următorFOTO| „ForFirEx 2019”. Desfășurare de forţe la Lunca Cernii de Jos