Un director care nu-și găsește locul…nici măcar în instanțe. Emil Floruț, fostul director al Complexului Energetic Hunedoara, nu își găsește locul…nică măcar pe rolul instanțelor de judecată. După ce a fost concediat, acesta a contestat măsura Consiliului de Administrație s-a adresat instanței de judecată.

Numai că procesul s-a rostogolit de la Oradea, la Petroșani și mai apoii la Deva. Acum, instanța de la Tribunalul Hunedoara și-a declinat competența.

“Admite excepţia de necompetenţă materială funcţională a Secţiei I-a Civilă a Tribunalului Hunedoara şi în consecinţă: Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Secţiei a II-a Civilă şi de contencios administrativ şi fiscal din cadrul aceleiaşi instanţe”, arată soluția instanței.

În plus, și Complexul Energetic Hunedoara l-a dat în judecată pe Floruț căruia îi cer bani, circa 2600 de lei. Emil Floruț a dat în judecată Complexul Energetic Hunedoara, după ce la finalul anului 2015 a fost revocat din funcția de director general în baza unei hotărâri a Consiliului de Administrație. Florut a considerat concedierea sa o mãsurã abuzivã. Inițial, dosarul a fost depus pe rolul Judecătoriei Oradea, însă aceasta și-a declinat competența în favoarea Judecătoriei Petroșani.

 

 

 

Articolul precedentUn sens giratoriu și o sumă de trei ori mai mare
Articolul următorFOTO| Bustul lui Avram Iancu a ajuns la București, în clădirea Guvernului