Un petroșănean în vârstă de 41 de ani este principalul siuspect în cazul jafului armat care a avut loc, la sfârșitul lunii februarie, la o casă de schimb valutar din localitatea gorjeană Bumbești Jiu.

La acel moment, suspectul a furat suma de 7000 de euro. Bărbatul a fost prins în această dimineață, în urma unor percheziții. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi fost ajutat și de concubina sa.

O simplă greșeală i-a dat de gol pe cei doi. Suspecții au schimbat banii la casele de schimb valutar de pe raza orașelor Petrila și Petroșani.

 „În această dimineață, politisti din cadrul IPJ GORJ, Serviciul de Investigații Criminale, au continuat cercetările în cauza penală privind jaful armat comis de către o persoană necunoscută în ziua de 25 februarie 2019 la o casă de schimb valutar de pe raza orașului Bumbesti-Jiu, județul Gorj, ocazie cu care au fost puse în executare doua mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Hunedoara, la locuința unui bărbat de 41 ani, din municipiul Petroșani și cea a concubinei sale, din orașul Petrila. Cu sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba, la locația din municipiul Petroșani a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlharie. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroșani, iar o parte din suma de bani în valuta sustrasă a fost schimbata la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila. Cercetările continuă pentru probarea activității infracționale, urmând ca față de autor să fie dispuse măsurile legale”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru gorjeanul.ro.

Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a comis jaful.

 

 

Articolul precedentAu luat pluta și au plecat pe Mureș. Opt pompieri au pornit într-o călătorie inedită pe întregul curs al râului
Articolul următorConsilier local PSD, declarat incompatibil de ANI