Polițiștii hunedoreni au reținut trei tineri bănuiți că au furat țigări și băuturi alcoolice dintr-un magazin aflat în localitatea Luncoiu de Jos, de lângă Brad. Furtul a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, mai exact în noaptea de 27 spre 28 septembrie, fiind anunțată la poliție de către administratorul magazinului respectiv.

Oamenii legii au reușit să îi prindă pe suspecții din acest caz. Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani. „Fapta a fost reclamată în dimineața zilei de 28.09.2019, de către administratorul unei societăţi comerciale, care a sesizat faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din magazinul pe care îl deţine, pe raza comunei Luncoiu de Jos. Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit că cei trei hunedoreni au pătruns în magazin prin forțarea ușii de acces şi au sustras mai multe pachete de ţigări şi sticle de băuturi alcoolice. În urma administrării probatoriului, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei trei, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

Articolul precedentGaleria de Artă „Forma” din Deva, reamenajată. Se dorește transformarea spațiului expozițional într-o sală multifuncțională
Articolul următorCărbunele, esențial pentru Sistemul Energetic Național