Trei blocuri din Deva vor fi reabilitate termic, cu ajutorul banilor europeni. Două dintre acestea se află pe Bulevardul Iuliu Maniu, iar altul pe strada Titu Maiorescu, din municipiu.

Primăria Deva a publicat pe SICAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţurile pentru atribuirea contractului de achiziţie publică ,,Proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări aferente la obiectivul de investiţii – Creşterea eficienţei energetice pentru blocul A de pe Bulevardul Iuliu Maniu, data limită de depunere a ofertelor – 16 septembrie 2019, ora 15:00, valoarea totală a investiţiei fiind de circa 2,7 milioane de lei fără TVA.

De asemenea, a fost publicat și anunţul pentru atribuirea contractului de achiziţie publică ,,Proiectare şi execuţie lucrări la obiectivul de investiţii – Creşterea eficienţei energetice a blocului P5, situat pe strada Titu Maiorescu din Deva. Data limită de depunere a ofertelor este 30 septembrie 2019, ora 15:00. Valoarea totală a investiţiei este de 451.007, 93 lei fără TVA.

Tot pe pe SICAP, a fost publicat și anunţul pentru atribuirea contractului de achiziţie publică ,,Servicii de elaborare a documentaţiilor tehnice PT, DTAC, verificare tehnică, asistenţă tehnică din partea proiectantului, execuţie lucrări şi organizare de şantier pentru proiectul – Creşterea eficienţei energetice a blocului D, de pe Bulevardul Iuliu Maniu din municipiu, data limită de depunere a ofertelor fiind astăzi, 29 august, ora 15:00. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 1,7 milioane de lei fără TVA.

 

Articolul precedentTrei tineri au ajuns la spital în urma unui accident rutier
Articolul următorExplicații după rezilierea contractului de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva