Un angajat al Termocentralei Mintia și-a pus capăt zilelor. Bărbatul urma să fie concediat, în cadrul procesului de disponibilizare colectivă de la Complexul Energetic Hunedoara, scrie presa locală. Președintele Sindicatului „Solidaritatea” Hunedoara, Cristian Iștoc, a fost cel care a anunțat despre sinuciderea energeticianului, cu trei zile înainte de încetarea termenului de preaviz.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, locuia în comuna Bretea Mureșană. Miercuri seara, în 21 iulie, a vorbit cu un coleg de-al său, cu care a stabilit să vină să-l ia cu mașina de acasă pentru a-l duce la locul de muncă să semneze decizia de concediere. În noaptea dintre 21 spre 22 iulie, bărbatul și-a pus capăt zilelor, fără să lase un bilet de adio, în care să explice de ce a recurs la acest gest. Odată cu concedierea, energeticianul ar fi beneficiat de o primă de 9.000 de euro și plăți compensatorii pe o perioadă de doi ani.

Colegii săi sunt șocați după aflarea veștii și nu își explică de ce M. C. a recurs la acest gest.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Litoralul românesc, două Românii complet diferite: Culisele vacanțelor politicienilor români
Articolul următorALERTĂ ALIMENTARĂ: Încă un desert cu oxid de etilenă a fost retras de pe piaţă