Tragedie, astăzi, în județul Hunedoara. Un muncitor, în vârstă de 64 de ani, angajat al firmei care construiește autostrada A1 Lugoj -Deva, și-a pierdut viața. 

Totul s-a întâmplat în parcarea amenajată pentru utilajele aparținând societății ce efectuează lucrări pentru construcția autostrăzii A1, din satul Bejan, situat în comuna Șoimuș.

Oamenii legii au fost anunțați că, în parcarea respectivă, se află o persoană căzută la pământ. „Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societății mai sus menționate și care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena autocamionului al aceleași societăți, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani, aflat în timpul liber si care se afla lângă autocamion”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii au deschis, în acest caz, dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Articolul precedentProiect european pentru viitorii studenți ai Universității Petroșani
Articolul următorO asociere între Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Petroșani ar putea aduce apa în Parâng