Traficanţi de droguri, prinşi în urma unei razii la Petroşani şi Vulcan

Patru bărbaţi, condamnaţi definitiv de magistraţii Tribunalului Hunedoara pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și constituire de grup infracțional organizat, au fost depistaţi de poliţişti pe raza municipiilor Petroşani şi Vulcan, în urma unei razii.

Poliţiştii din Petroşani au organizat o acţiune în cadrul căreia au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Hunedoara pe numele unor bărbaţi din municipiul Petroşani.

Este vorba despre trei hunedoreni, cu vârste cuprinse între 25 şi 57 de ani, condamnaţi la închisoare pentru trafic de droguri de risc și constituire de grup infracțional organizat. Unul dintre aceştia, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost condamnat de instanţa de judecată, la data de 7 martie 2019, la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Ceilalţi doi sunt un tânăr de 27 de ani, care a primit 2 ani și 7 luni de închisoare cu executare, şi un alt tânăr de 25 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 9 luni, ambii, tot pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și constituire de grup infracțional organizat.

Cei trei petroşăneni au fost duși la sediul Poliției, de unde au fost escortați la Penitenciarul Deva, pentru a-şi executa pedepsele privative de libertate.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, a fost prins, la Vulcan, un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, pe numele căruia Tribunalul Hunedoara a emis, tot la data de 7 martie 2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc. Şi acesta a fost dus la Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei primite.

Articolul precedentSuper-show cu baloane de săpun, la Deva. Un spectacol magic pentru toată familia
Articolul următorFOTO| 11 şoferiţe s-au întrecut la Hunedoara, într-o competiţie devenită tradiţie