Patru adolescenți din Petroșani sunt cercetați, după ce, dintr-un autoturism au fluturat un pistol și un obiect ce părea a fi o sabie.

Polițiștii au fost sesizați la 112 că o mașină rulează cu viteză mare în cartierul Aeroport și agită cele două obiecte. Agenții au oprit mașina în trafic și au constatat că este vorba de 4 adolescenți, în vârstă de 14, 15, 16 și 18 ani. În autoturism au fost găsite un pistol cu bile de plastic și un baston telescopic.

Cei patru tineri au fost duși la sediul Poliției Petroșani pentru cercetări, iar tânărul aflat la volan a fost testat pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Atât bastonul telescopic, cât și pistolul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Pistolul va fi supus  expertizarii pentru a se stabili caracterul și legalitatea deținerii acestuia.

Sursa: Realitatea de Hunedoara