Epopeea PSD este departe de final. După o noapte a cuţitelor lungi în care rând pe rând membrii CEX şi-au pus pe masă demisiile, în frunte cu Viorica Dăncilă, astăzi este aşteptată prima şedinţă a noii conduceri: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu şi cei opt vicepreşedinţi. În această formulă s-ar putea discuta despre o nouă demitere din partid. Este vorba de Orlando Teodorovici care a refuzat să demisioneze.

Fostul președinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, nu se împacă cu decizia CEX de a-i desființa funcția. În cadrul CEX, mai mulți vicepreședinți și-au dat demisia și astfel s-a dizolvat Biroul Permanent, ceea ce înseamnă că s-a desființat și funcția de președinte executiv, ocupată de Tedorovici.

Eugen Teodorovici consideră că noii lideri ai partidului n-au procedat corect, pentru că el a fost ales președinte executiv în cadrul unui Congres și ar fi trebuit să piardă funcția tot la Congres. Pe cale de consecință, Teodorovici acționează PSD în instanță și contestă deciziile politice.

Articolul precedentȘoferii, loviți din plin de Guvernul Orban! Punctul de amendă crește până la 223 lei, începând cu 1 ianuarie 2020
Articolul următorSume colosale au de recuperat creditorii Complexului Energetic Hunedoara