Tarife mai mici la serviciile de canalizare, de la 1 ianuarie 2019

Veste bună. Se va plăti mai puțin pentru serviciile de canalizare. Tariful a fost diminuat începând cu luna ianuarie a anului 2019.

Reprezentanții operatorului regional de apă și canalizare au explicat că diminuarea tarifului pentru serviciul de canalizare se datorează reducerii Taxei pe Valoarea Adăugată (TVA) aplicată, care a scăzut de la 19 la sută la 9 la sută. Astfel, tariful pe care hunedorenii îl vor plăti pentru canalizare va fi, de la 1 ianuarie 2019, 2,725 de lei/mc. „Reducerea de tarif se va aplica începând cu luna februarie, când vor fi emise facturile aferente lunii ianuarie”, menționează cei de la Apa Prod Deva.

Operatorul regional societatea Apa Prod Deva asigură servicii de alimentare cu apă, canalizare și epurare a apelor uzate pe teritoriul mai multor unități administrativ -teritoriale din județul Hunedoara, respectiv la Deva, Hunedoara, Brad, Simeria, Călan, Hațeg, Geoagiu, precum și în comunele Dobra, Teliucu Inferior, Ilia, Vețel, Gurasada, Bretea Română, Băcia, Sântămăria Orlea, Sălașu de Sus, Pui, Densuș, Crișcior și Certeju de Sus.

În zona de operare a Apa Prod nu sunt cuprinse localitățile din Valea Jiului și municipiul Orăștie.

Articolul precedentDecizie majoră adoptată de CL Lupeni, la început de an
Articolul următor„Alfabetul reclamelor în presa deveană” deschide anul cultural