Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au finalizat urmărirea penală în cazul copiilor fotbaliști accidentați pe trecerea de pietoni cu puține zile înainte de Crăciun.

Procurorii au dispul trimiterea în judecată în stare de arest preventiv pentru omor, tentativă la omor calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

”Din cercetările efectuate în cauză rezultă că la data de 21.12.2022, în jurul orelor 21.58, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, mai exact 1,55 gr la mie alcool pur în sânge prima probă la ora 23.30, respectiv 1,40 grame la mie alcool pur în sânge a doua probă la ora 00.30, a condus un autoturism VW Passat cu nr. de înmatriculare HD-01-VIN pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, județul Hunedoara și, prin nerespectarea mai multor regului de circulație, dar și prin asumarea producerii unuu eveniment rutier cu consecințe letale asupra sa și a altor participanți la trafic, a surprins și accidentat pe trecerea de pietoni din zona sensului giratoriu „de la Avion” pe persoanele vătămate minore C.RC., U.S.A, G.M.A, P.D.I, P.L.A.M., și P.C.A determinând în acest fel decesul acesteia din urmă la data de 22.12.2022, dar și vătămarea corporală a celorlalte persoane vătămate, acestea necesitând zile de îngrijiri medicale, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, se arată în comunicarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

În seara zilei de 21 decembrie, un grup de copii – sportivi la Școala de Fotbal Damian Militaru – a fost lovit, de o mașină, pe trecerea de pietoni. Un băiat de 11 ani a murit la spital, alți cinci fiind internați cu răni grave. Trei dintre aceștia au fost supuși mai multor intervenții chirurgicale, conform gddhd.ro.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentAstăzi ar fi trebuit sa înceapă măsurătorile pe canalul Bâstroe. Ucraina nu a trimis acordul scris
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET